Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп і глава Північної Кореї Кім Чен Ин найімовірніше зустрінуться в найближчі місяці, в травні або червні. У всякому разі, таку надію висловив глава Білого дому.

Зокрема, американський лідер планує домовитися про відмову від ядерної зброї на Корейському півострові, повідомляє видання Bloomberg.



"Я гадаю, з обох сторін буде продемонстровано велику повагу, і ми сподіваємося, що зможемо укласти угоду про денуклеаризацію (ядерне роззброєння, - ред.) Північної Кореї", - заявив він.

Трамп і Кім обговорять відмову від ядерної зброї


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, щоанонімне джерело, що звернулося до адміністрації Дональда Трампа зазначило, що між країнами недавно відбулися секретні переговори, під час яких Пхеньян підтвердив свою готовність провести безпрецедентний саміт між Сполученими Штатами та Північною Кореєю на вищому рівні. До цього американські представники намагалися вгадати дії КНДР, покладаючись на інформацію, надану союзною Південною Кореєю.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ми також писали про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин заговорив про те, що необхідно створити умови, щоб дві держави об'єдналися, маючи на увазі Південну Корею. Скандальний політик заявив, що країни повинні діяти спільно, забувши про неоднозначне минуле і залишивши нерозуміння позаду.

Уже в найближчі декілька днів представники Білого дому на чолі з американським лідером Дональдом Трампом обговорять можливість введення нових економічних обмежень проти російського президента Володимира Путіна.

На такий крок зважилися у відповідь на хімічну атаку, яку російські бойовики здійснили в Сирії: тоді в результаті атаки загинуло понад 70 осіб. Нові санкції проти кремлівського засідателя представить Джон Болтон - радник глави Сполучених Штатів Дональда Трампа. Цю інформацію підтвердили в Державному департаменті.