Опинившись на піку слави актор Леонардо ДіКапріо забув, що зіркам Голлівуду не слід ігнорувати догляд за собою. Останнім часом він суттєво набрав вагу і ніяк не міг з цим впоратися.

Але допомогло, як завжди, кіно – заради нової ролі у фільмі Тарантіно актор взявся змінювати свою зовнішність. Одних фізичних тренувань виявилося замало, тому довелося дотримуватися жорсткої дієти.

Для цього він найняв особистого інструктора з фітнесу, а дієтолог прописав окремий режим харчування: все вирахував до грамів та хвилин прийому. Самому ДіКапріо це було нелегко, адже він відомий своєю надмірною прихильністю до їжі із фаст-фудів, котру складно назвати корисною: газована вода, бургери та картопля із великою кількістю жирів ще нікому не допомагали позбутися зайвих кілограмів.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Окрім Лео у стрічці "Одного разу в Голлівуді" мають намір знятися Бред Пітт та Марго Роббі. Цікаво, що ще в лютому актор виглядав цілком пристойно, як для великих екранів, але потім знову щось пішло не так. Тому його Instagram тепер цілком і повністю присвячений здоровому способу життя: знімки з тренувань та їх результатів, котрі помітні і фітнес-інструктору, і шанувальницям.

На фото він рідко один – постійно у супроводі групи підтримки, котра наставила його "на правильний шлях".

За кілька місяців у ДіКапріо зник такий неприйнятний для актора пивний живіт, схудло і навіть помолодшало обличчя. Тому зовсім скоро він зможе виправдати повністю довіру Тарантіно.

Дивіться: правила успіху Леонардо ді Капріо

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий американський актор Рассел Кроу влаштував розпродаж свого майна у Сіднеї, Австралія. Публічний аукціон він назвав "Мистецтво розлучення". На розпродаж актор виставив більше 200 костюмів і речей з таких відомих фільмів як "Гладіатор", "Хазяїн морів: на краю землі" та інших.