Найскандальніша російська балерина Анастасія Волочкова вже понад тиждень ніжиться під таїландським сонцем разом зі своєю мамою та донькою.

Ця інформація стала відомою через величезну кількість фото, які епатажна зірка викладає щодня на свою сторінку в Instagram.

Як виявилось, закоханість Волочкової у літнього поета, над яким артистка здіймала ногу в шпагаті, таки виявилася платонічною. Бо зараз, знайшовся бойфренд Анастасії - Михаїл, який часто з'являється у Інстаграмі балерини.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Настя каже, що досі її Міша просто був за кадром

Сама Волочкова часу дарма не витрачає. Скандальна зірка поповнила колекцію дивних шпагатів, розчепіривши ноги на спортивному снаряді.

Волочкова знаходить нові й нові способи показати свій шпагат

Це її бойфренд знімав?

Г - граційність

Нагадаємо, Настя мріє про весілля у Парижі і впевнена, що кращої за неї жоден чоловік на землі не знайде.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", скандальна російська балерина Анастасія Волочкова здивувала мережу ще однією своєю фотографією з відпочинку в Таїланді. На її сторінці в Instagram з'явилося фото, на якому балерина постала дуже схудлою.

"Дорогі мої, не переживайте. Все добре. І у вас і у мене. Відпочинок - шедевр! Добре, що є можливість бувати в кращих місцях. Зацените захід", - написала балерина.

Також портал повідомляв про те, що приводи, завдяки яким відомої балерини Анастасії Волочкової вдається змусити говорити про себе, не відрізняються особливою різноманітністю. В основному, це знімки в оголеному вигляді в різних позах.

Новий розпусний знімок на пляжі був опублікований в акаунті балерини в Instagram. Тут з одягу Насті були залишені одні трусики, втім, дуже скромних розмірів. Решта тіло не прикрите нічим.

Виходячи з коментаря Волочкової під знімком, слід розуміти його так, що вона лежить на ніжному піску і милується сонцем. Користувачі соціальних мереж цьому не дуже-то вірять. Вони вказують на факт того, що тіло танцівниці лише виглядає розслабленим. Насправді, пальці її закинути ніг щільно стиснуті, як якщо б балерина готувалася виконати черговий пірует.