Як повідомляє Clutch.ua одна з найсексуальніших артисток України Даша Астаф'єва поділилася ніжною фотографією в ліжку. Знімок співачка опублікувала на сторінці Instagram.

Фоловерів і шанувальники зірки трательно стежать за соціальними мережами Даші Астаф'євої. Українська співачка дуже часто радує фанатів на особистих сторінках відверті знімками і кадрами з відвертих фотосесій. Жінки мріють про такий відмінною фігури, а чоловіки не дають проходу знаменитої красуні. Але здається, серце артистки вже давно зайняте іншим.

Зовсім недавно 32-річна Даша Астаф'єва на своїй офіційній сторінці в Instagram опублікувала постільну фотографію і показала шанувальникам, з ким прокидається вранці. На знімку солістка популярної жіночої групи «NikitA» з закритими глазамим лежить, обіймаючи милого котика— пса по кличці Чичико.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що співачка Даша Астаф'єва знову продемонструвала в своєму Instagram фотографії свого хобі. Зірка показала фото з рибалки. На цей раз на риболовлю зірка вирушила з Олексієм Івановим – чоловіком Олени Шоптенко, яка незабаром вперше стане мамою. Відповідні фото співачка виклала у своєму Instagram.

"Ми знайомі? Цього послала повітряний поцілунок, тому що він не голений. Спасибі, @kzmr_mlvch, – спонсор нашого доброго мата і посмішок", – підписала фотографію Даша.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще