Всесвітньо відома модель-пампушка Ешлі Грем представила власну лінійку дизайнерських купальників, у які одягла інших жінок з нестандартною фігурою.

Про це написала Ешлі на своїй сторінці в Instagram.

У мікроблозі модель "plus size" продемонструвала добірку своїх робіт на дівчатах з такими ж апетитними формами, як у самої Грем.

Серед представлених купальних костюмів марки Ashley Graham x Swimsuits for All переважають закриті моделі, які приховують недоліки тіла і вигідно підкреслюють його переваги.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У купальниках від Ешлі Грем сфотографувалися такі моделі і блогери, як Ешлі Роуз, Крічеле Валенсуела, Лоі Лейн та інші.

Примітно, знімки пишнотілих дівчат в купальниках зібрали в акаунті Грем близько 250 тисяч лайків.

Нагадаємо, недавня історія вразила весь світ - коли вона відверто, не вдаючись до послуг фотошопу, продемонструвала свій целюліт. Ешлі зовсім не соромиться публікувати фото, на яких чітко видно всі "нерівності", а також зізнається в тому, що кожен любить свій "недолік", яким звикли вважати целюліт у всьому світі. Це Ешлі закликала робити й іншим дівчатам, фігури який відрізняються від загальних стандартів краси.

Ешлі Грем біля басейну спокусила шанувальників

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно нестандартна модель знову здивувала своєю сміливістю і впевненістю в красі власного тіла. Ешлі Грем в черговий раз довела свою незалежність від громадської думки, опублікувавши фото в білизні, зроблене в громадському місці.

Інша модель "plus size" Дженні Ранк також не посоромилась роздягтися до спіднього у громадському місці. Пишна красуня взяла участь в рекламній компанії бренду H&M та прогулялась по вулиці в мереживній білизні.