Кожен рік Apple радує нас новими iPhone, iPad, Apple Watch і комп'ютерами Mac. Однак далеко не всі продукти компанії отримують своєчасне оновлення, незважаючи на те, що вони знайшли свою нішу. Про них сьогодні і піде мова.

AirPort Extreme – останнє оновлення 10 червня 2013 року. Не варто чекати, що Apple вирішить відродити свою лінійку базових станцій в найближчому майбутньому. Відомо, що в січні 2016 року видання Bloomberg повідомило, що Apple остаточно припинила розробку своїх продуктів AirPort, перенаправивши інженерів на інші проекти.

Mac Pro – останнє оновлення 18 грудня 2013 року. Останнє оновлення Mac Pro сталося в 2013 році. У квітні 2017 компанія помітно знизила ціну, також незначно оновивши апаратну складову. Нагадаємо, що вже на цьому тижні представник Apple підтвердив вихід нового модульного Mac Pro в 2019 році.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Mac Mini – останнє оновлення 16 жовтня 2014 року. Apple вже говорила, що Mac Mini залишається важливим продуктом в лінійці Mac, однак не поділилася термінами виходу оновленого компактного комп'ютера. Більш того, немає ніяких витоків стосовно Mac Mini, що говорить про те, що робота над новою версією якщо і ведеться, то виключно в пасивному режимі.

MacBook Air – останнє оновлення 9 березня 2015 року. Базова модель хоч і була оновлена в червні 2017 року, разом з комп'ютерами MacBook Pro, але окрім нового процесора ноутбук не отримав рівним рахунком нічого. Виходячи з останньої інформації, Apple покаже бюджетний MacBook Air на WWDC 2018, ціна якого не буде перевищувати 999 доларів.

iPod Touch – останнє оновлення 15 липня 2015 року. На даним момент плеєр iPod Touch є занадто нішевим продуктом. Всі можливості, які надає даний продукт є і у iPhone. До того ж це останній iPod, який доступний для покупки в офіційному магазині Apple.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що відомий дизайнер Мартін Хайєк продемонстрував концепт накладних навушників Apple.