Популярна голлівудська модель та співачка Періс Хілтон нещодавно відвідала Львів. Вона поділилася враженнями і розповіла, що вподобала український борщ. Зірка зізналася, що хоче навчитися готувати цю страву сама. Про це знаменита американка відверто розказала в інтерв'ю Каті Осадчій.

Як відомо, 30 березня Періс Хілтон гостювала у Львові, куди її запросили на відкриття реконстуюванного готелю в центрі міста. Співачка прибула до України разом зі свої нареченим Крісом Зілкою, дідусь якого, до речі, родом з Маріуполя. Актор зізнався, що його родина зберігає українські традиції. Вони варять борщ, ходять до церкви та вистоюють "довге богослужіння на Великдень".
Періс Хілтон зізналася, що вона в захваті від України. Традиційну страву зірка хоче навчитися готувати для коханого.

"Я обожнюю борщ. Поки не вмію його готувати. Але хто зна, можливо, одного дня навчуся,"
– зазначила Періс.

Зіркова пара щиро привітала всіх українців з Великоднем та повернулась до Каліфорнії.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що у місті Львові відбулася церемонія відкриття Гранд-готель. Культурний захід пошанувала своєю присутністю Періс Хилтон - спадкоємиця найбільшої в світі мережі готелів Hilton Hotels. На церемонії відкриття в останній день березня було присутньо багато українських знаменитостей. Серед запрошених гостей бачили співця Дзідзьо, співачку Марію Яремчук і Золотцю Огневіч, що телеведе Катю Осадчую, заслуженого на артиста України Юрія Горбунова, а також футболіста Артема Федецкого. Періс Хилтон була прекрасна на червоній доріжці в чорному мереживному платті. Її супроводжував жених - актора Кріс Зілки.