Як повідомляє Clutch.ua відома модель plus size Іскра Лоуренс розповіла про свої марні спроби скинути вагу і в результаті полюбили своє тіло.
Дієти та інші програми схуднення можуть призвести до серйозного ризику для здоров'я і частих депресій.

Модель plus size Іскра Лоуренс висловилася про шкідливі наслідки екстремальної дієти, яких у підлітковому віці спробувала чимало і про те, як підвищити самооцінку. Лоуренс з детсва мріяла стати моделлю і була дуже сприйнятлива до образ.
Вона пробувала різні дієти і вимірювала кожен сантиметр тіла. «Ваша енергія жахлива, ваша концентрація жахлива, ваш зір пливе. Це дійсно шкідливо для вашого розумового і фізичного здоров'я, сидіти на дієті з екстремальними правилами та зловживаючи вправами», — зізналася вона.
Але коли вона звернулася в агентство моделей plus size, їй сказали, що вона занадто маленька, щоб потрапити до них. Саме цей факт зробив спроби добитися ідеальних форм марними.
«Це змусило мене зрозуміти, скільки часу я втратила і витратила даремно, намагаючись вписатися в щось, чого у мене не було», — розповіла дівчина. Зараз у неї цілий 4 мільйона фоловерів у соцмережі Instagram і вона також є творцем програми EveryBODY з Iskra, яка спонукає людей жити як можна добре і щасливо, в своє задоволення.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Кім Кадашьян з легкістю позбавилася від целюліту і хейтерів. Фото з величезним целюлітом на її відомих сідницях довгий час були предметом обговорень та осуджень. Деякі користувачі Мережі сміялися, деякі були відверто обурені таким її зовнішнім виглядом. Інтернет кепкував над Кім Кардашьян за її целюліт, але в 2018 році вона втерла ніс усім. Світська левиця дуже рішуча дівчина, яка дбає про своє тіло. Вона сіла на строгу дієту і почала тренуватися 6 разів на тиждень. Завдяки старанням, тіло Кім набуло абсолютно неймовірною форми, якій позаздрить кожен. Кім довела, що наполегливість і сила волі може змінити будь-яку людину.