Німецька супермодель Хайді Клум потрапила в об'єктив папараці під час романтичного відпустки в Кабо-Сан-Лукаса, Мексика. Компанію матері чотирьох дітей склав 28-річний музикант Том Каулітц.

Минулого року Хайді Клум розлучилася з 31-річним Вітом Шнабелем, з яким зустрічалася три роки, і лише нещодавно повідомила, що готова до нових відносин.

Новим обранцем Хайді Клум став Том Каулітц — музикант колись популярної групи Tokio Hotel і колишній кумир дівчаток-підлітків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про роман супермоделі і музиканта стало відомо наприкінці березня цього року. Тоді їх вперше сфотографували разом у перерві між зйомками шоу america's Got Talent.

Тепер же пара і зовсім перестала ховатися, з задоволенням проводячи час разом на відпочинку в Мексиці. Відверті фотографії закоханих опублікувало видання Daily Mail.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа"Хайді Клум, німецька топ-модель і актриса розірвала стосунки зі своїм бойфрендом Віто Шнабель лише півроку тому. Нещодавно її помітили в компанії нового чоловіка, яким виявився Том Каулітц, 28-річний гітарист групи Tokio Hotel.

Відомо, що відомий музикант на 16 років молодший Хайді Клум. Чутки про їхній роман почали поширюватися після їх спільного виходу з ресторану Delilah в Нью-Йорку, де проводилася презентація нової колекції ювеліра Лоррейн Шварц. Каулітц не був присутній на події, але під час вечірки вийшов до Хайді і провів її до автомобілю, в якому вони вирушили у невідомому напрямку.

Нагадаємо, численні шанувальники 44-річної німецької супермоделі Хайді Клум були у нестямі від радості, побачивши свою улюбленицю на обкладинці популярного журналу Maxim.

Модель заради обкладинки погодилася повністю оголити свою шикарну груди.

В офіційному Instagram-акаунті Хайді Клум нерідко з'являються досить відверті публікації, проте на цей раз співачка не посоромилася постати перед об'єктивом фотокамери в абсолютно голому вигляді. На опублікованому знімку виявилася обкладинка журналу Maxim, на якій груди німецької красуні прикривають тільки пасма її волосся.