Відома порноакторка Ніккі Бенц (справжнє ім'я - Алла Мончак. - ред.), у якої є українські корені, вирішила судитися з відомою студією Brazzers.

Так, жінка звинувачує працівника студії, режисера Тоні Т, у сексуальному насильстві, якому піддалася під час зйомок у БДСМ-фільмі. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Алла Мончак стверджує, що зазнала сексуального насильства під час зйомок - мовляв, її били в обличчя, по голові і нпо грудях, викликавши кровотечу. Їй також "вливали воду в рот, змушуючи нею захлинатися".

Бенц додала, що режисер примусив її дати інтерв'ю для порнофільму, в якому їй довелося сказати, що вона продовжить зніматися в роботах Тоні Т. В іншому випадку чоловік погрожував не видати їй зарплату.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Порноакторка зазначила, що вищеперелічених сцен в сценарії не було. Крім Brazzers, вона подала в суд на самого режисера Тоні Т та порноактора Рамона Номара, який знімався з нею в фільмі. Вона вимагала стягнути з відповідачів п'ять мільйонів доларів.

Зазначимо, що зйомки порнофільму пройшли в кінці 2016 року. Тоді акторка розповіла про подію в Twitter. Вона стверджувала, що неодноразово просила зупинити зйомку, однак на її прохання ніхто не звертав уваги.

"На знімальному майданчику знущанню, зґвалтуванню та насильству не повинно бути місця. Немає значення, включена камера чи ні", - писала тоді Ніккі Бенц.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на вигаданого персонажа Лару Крофт кіностудія Digital Playground зняла порнопародію. Відомо, що було створено кілька фільмів, однак нещодавно з'явилася картина з назвою Poon Raider: A DP XXX Parody. Порнопародія про Лару Крофт складається з чотирьох частин. Смілива героїня повертається з вояжу в свій будинок і протистоїть мачусі, яка бажає присвоїти маєток дівчини, який подарував доньці її тато. Точна дата показу фільму не оприлюднюється. Основні ролі в порнопародії виконали Кіммі Ренджерів, Рінна Елліс, Тіна Кей, Денні Ді та Райан Райдер.

Раніше Digital Playground створювала відверті фільми за мотивами «Вартових галактики», «Зоряного шляху» та інших картин. Раніше новинна медіа-компанія BuzzFeed склала рейтинг найбільш пристрасних порнопародій на знамениті стрічки. У список увійшли «Покемони», «Ох вже ці дітки» та «Могутні рейнджери».