Як повідомляє Clutch.ua український екстремал-мандрівник Дмитро Комаров показав фанатам, як святкував Великдень у сімейному колі.

Дмитро Комаров, ведучий популярної програми про подорожі «Світ навиворіт» і учасник проекту «Танці з зірками 2017», вкрай рідко показує сімейні фотографії фоловерам. Проте в честь такого світлого свята як Великдень шоумен зробив виняток.
34-річний Комарів на своїй офіційній сторінці в Instagram виклав спільне фото зі своєю молодшою сестрою Ангеліною. Ведучий тепло привітав прихильників із святом Великодня:«Христос Воскрес! Ми з сестрою Ангеліною вітаємо вас зі святом. Бажаємо вам та вашим родинам тепла, любові і всього самого доброго».

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що нарешті популярний тервел-шоу "Орел і решка" визначилося з новими ведучими. На заміну Регіна Тодоренко, яка нещодавно покинула проект, прийдуть росіянки Марія Гамаюн і Ольга Антипова. Про це пишуть російські ЗМІ. Гамаюн буде вести так званий морський сезон "Орла і решки", а Антипова - "Орел і Решка. Росія". Марія Гамаюн навчалася у Вдіку і грала в російських серіалах "Кухня" і "Чорнобиль". Вона є активним Instagram-блогером, у неї більше 400 тисяч передплатників у соцмережі.