87-річний пенсіонер Василь Мисник, який зараз перебуває в лікарні після дорожньо-транспортної пригоди за участю кортежу президента Петра Порошенка, нарешті пішов на поправку. Зараз чоловік знаходиться в загальній палаті і його здоров'ю нічого не загрожує.

Розповідаючи подробиці аварії, що сталася, він посміхався і намагався триматися. Про це пише "Страна".

"Я на дорогу вискочив. Машин не побачив. Стався удар. Привезли сюди, зробили операцію. Зараз я відчуваю себе вже добре. Ноги відчуваю, пальці. Але скільки часу тут ще лежатиму, невідомо. Лікарі не кажуть. Син приходить, навідує мене. Нам також допомагають. Грошима, наскільки я знаю. Допомагали" - розповів пенсіонер.

Також Василь Мисник розповів про умови утримання в лікарні.


Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я ж не хвора вмираюча людина. У лікарні за мною доглядають, допомагають. Годують мене, коли прошу, годують нормально, але без червоної ікри. Сьогодні на сніданок була каша вівсяна і яйце варене", - додав Василь Андрійович.

Каже, що зараз він практично здоровий і уточнив, що ніяких претензій до того, хто його збив, у нього немає.

Як сталася ДТП


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що потерпілий чоловік довгий час знаходився в реанімаційному відділенні.

В адміністрації президента прокоментували ДТП за участю кортежу Петра Порошенка. Зокрема, прес-секретар глави держави Святослав Цеголко підтвердив: потерпілому надали всю необхідну медичну допомогу. "Незалежно від сигналу регулятора, мова йде про літнього чоловіка. Президент шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем і вже доручив надати потерпілому всю необхідну допомогу", - підкреслив він у своєму Facebook.

Ми також писали про те, що експерт, проаналізувавши ситуацію, пояснив, хто насправді винен у аварії. А в соціальних мережах в цей час вже встигли розтрубити про смерть потерпілого пенсіонера.