Скандально відома українська співачка Світлана Лобода, яка тимчасово взяла гастрольний тайм-аут і поїхала до Сполучених Штатів готувати до скорих родів, нагадала шанувальникам про себе. Артистка з'явилася на обкладинці популярного глянцевого журналу Cosmopolitan, оголивши семимісячний животик. Випуск зовсім скоро з'явиться на магазинних полицях.

Відповідний знімок співачка опублікувала на своїй сторінці в Facebook, тим самим анонсувавши вихід журналу.

На фото Лобода відображена в високо піднятій футболці і приспущених вільних брюках. Таким чином артистка оголила помітно кругленький живіт. Знімок співачки стрімко набирає лайки, а в коментарях користувачі закликають співачку берегти себе і не перепрацьовувати.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в ЗМІ наполегливо поширюється інформація, що батьком майбутньої дитини Світлани Лободи є фронтмен всесвітньо відомої німецької рок-групи Тілль Ліндеманн. Сама співачка не підтверджує цю інформацію, але і спростовувати не поспішає. У мережі розгулюють фото і відео, де Лобода і Ліндеманн разом відвідують різні заходи, і їхню поведінку вкрай важко назвати дружньою.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Батьки співачки теж поки не знайомі з батьком майбутнього онука. “Світлана старалася, щоб дізналися про вагітність як можна пізніше. Але вже зараз термін великий. Ми щасливі, так і дочка давно хотіла ще одну дитину. Внучка Євангеліна – їй скоро буде 7 років – у нас вже є, тепер хочемо онука! Батька майбутнього малюка вона нам поки не представила, але будь-який вибір дочки я схвалюю!", - сказав журналістам батько співачки.

Ми також писали про те, в якій клініці Світлана Лобода зібралася ставати матір'ю вдруге: яку клініку вибрала співачка і у скільки обійдеться задоволення народжувати в Сполучених Штатах. Нещодавно артистка показала, як виглядає розкішна вілла в Лос-Анджелесі, в якій вона готується стати мамою вдруге.