Скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак залишилася задоволена проведеними в Таїланді экоканікулами.
Ксенія з чоловіком і маленьким сином відпочивали на тайському острові. А точніше на На Ко Кут, де бували такі зірки як Мадонна, Скарлетт Йоханссон, а Анджеліна Джолі і Бред Пітт навіть відзначали медовий місяць. Сім'я екс-кандидатки в президенти проживала в одній з найбільш розкішних і дорогих вілл готелю Soneva Kiri площею 600 квадратних метрів і вартістю понад 2,5 млн рублів за десять днів.

У апартаменов "величезна тераса з басейном і шезлонгами, власний пляж. У будинку кілька спалень, гардеробна, парна", – хвалилася Ксенія. До того ж у готелі є чотири ресторани, причому один з них знаходиться на дереві, кондитерська, дитячий ігровий центр – бамбуковий місто, – кінотеатр під відкритим небом і навіть собсвенная обсерваторія.

Не дивлячись на гори розваг, Собчак вирішила спокійний відпочинок. "Вони з чоловіком багато часу проводили на пляжі, раділи успіхам сина у плаванні, будували замки з піску, засмагали", – посекретничали співробітники готелю.

Але все таки спа і зайняття йогою телеведуча не пропускала . До її приїзду їй персонально розробили детокс-программу з масажами, індивідуальними рекомендаціями по живленню і аюрведичними процедурами. Собчак не відмовляла собі ні в чому, балувала як могла і грошей зовсім не жаліла.

Собчак і Виторган залишилися задоволені, приїхали щасливі і загорілі. А тепер, за словами самої Ксении, вона "полетіла далі - в найнесподіванішому напрямі", про що написала на сторіночці в Instagram.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що зовсім нещодавно скандально відома російська телеведуча і світська левиця Ксения Собчак, чутки про другу вагітність якої з'явилися не так давно, опублікувала в соцсеть Instagram фотографію, на якій дуже видно величезний живіт. Так, на знімку вагітна Ксения позує в купальнику. "Зовсім нещодавно було так! А учора був День води"!, - підписала фото