Відома українська співачка, переможниця міжнародного музичного конкурсу "Євробачення 2016" Джамала, яка зовсім недавно вперше стала мамою, поділилася в підписниками архівним відео. Тут артистці всього 14 і це її перші кроки на шляху до слави і визнання.

Відеоролик виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Джамала танцює самбу і одночасно виконує пісню.

"Я пам'ятаю, як соромилася цієї пісні через досить сміливий текст. Соромилася цього латино-костюма, але все це були маленькі кроки в роботі і боротьбі над собою. Солоденькі 14 років і запальна самба", - підписала відео співачка.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що 27 березня Джамала народила первістка. Вона поділилася з підписниками зворушливою фотографією і розповіла, яке ім'я вони з чоловіком дали своєму синові. Ми також писали про те, де пара познайомилася і що відомо про обранця співачки.

Більше подробиць про важливу подію можна буде дізнатися зовсім скоро: незважаючи на те, що пройде менше місяця, коли почнуться прямі ефіри шоу "Голос країни", молода матуся повернеться на екрани і займе своє суддівське крісло.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Цікаво, що весь цей час вона не припиняла виконувати свої тренерські обов'язки на шоу "Голос країни", а нещодавно навіть представила відеороботу на "сонячну і казкову пісню", як сама її називала. Знімалася також і в яскравих фотосесіях для глянцю: в розкішній блакитній сукні і з усмішкою на обличчі.

Портал "Знай.ua" писав також, що 21 березня співачка випустила новий сингл "Крила". Джамала сама написала музику до пісні, а текстом нової композиції став вірш Тетяни Мілімко. "Пісня Крила про те, що кожному з нас потрібна підтримка інших людей. Я не люблю поняття selfmade, тому що, на мій погляд, воно помилкове і підносить нас над іншими", - говорить співачка.