Зовсім недавно легендарний гурт ВІА Гра залишила солістка Міша Романова, тепер же відомий український продюсер Костянтин Меладзе офіційно оголосив про прихід нової учасниці: завидне місце солістки посіла 26-річна Ольга Меганська.

Дівчина офіційно стала учасницею групи "ВІА Гра", приєднавшись до Еріки Герцег і Анастасії Кожевнікової. Про це повідомили представники продюсерського центру Костянтина Меладзе.



До того, як зайняти місце Міши Романової, Меганська мешкала в Санкт-Петербурзі, там же вона і отримувала освіту.

"Ольга народилася в місті Ярославль. З раннього дитинства дівчина займається музикою, закінчила музичну школу, але першу вищу освіту отримала за спеціальністю "викладач історії та англійської мови". На даний момент Ольга вчиться на 3 курсі естрадного відділення в Ленінградському коледжі культури і мистецтв" , - йдеться в повідомленні представників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дівчина дуже "активнічає" на своїй сторінці в Instagram, а підписників у неї налічується понад 4 000 осіб. Виходячи з інформації в мікроблозі Меганської, вона любить брати участь у фотосесіях і часто виступає в різних закладах.



З чуток, Міша Романова вирішила піти з гурту, оскільки готується стати матір'ю. Сама артистка вважає за краще не коментувати чутки з приводу можливої ​​вагітності, а замість цього Міша дала зрозуміти, що має намір сконцентруватися на особистому житті, тому робить перерву в кар'єрі. За її словами, головне в житті кожної жінки - це любов.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що екс-учасниця гурту ВІА Гра розповіла, як зрозуміти, що пора розривати відносини зі своїм бойфрендом. Співачка поділилася секретами, як розпізнати, що чоловік вами маніпулює. І ось на сторінці артистки в Instagram з'явився тривожний пост. Чи пов'язаний він з її чоловіком - незрозуміло. У будь-якому випадку ми рекомендуємо його прочитати кожній дівчині, щоб уникнути помилок у стосунках.