У поліції Києва повідомили про зникнення та розшук відразу чотирьох дівчат.

Як повідомляється на офіційній сторінці в Facebook "Розшук дітей ГУ НП в Києві", Дарницьким УП розшукується неповнолітня Камінська Діана Дмитрівна, 11.07.2006 р.н.

Також Дарницьким УП розшукується неповнолітня Дмитрієва Варвара Андріївна, 18.01.2006 р.н. Була одягнена в спортивні штани і кофту з капюшоном зеленого кольору.

Крім того, Дарницьким УП розшукується неповнолітня Слуговіна Катерина Сергіївна, 01.12.2004 р.н.
Тим же Дарницьким УП розшукується неповнолітня Жуланова Ольга Ігорівна, 2005 р.н.
Варто відзначити, що раніше у Києві зникли люди під час спроби перепливти на човні до острова Жуков. Водолази розпочали пошуки.

Інцидент стався на Великдень у неділю, 8 квітня. Рятувальникам надійшло повідомлення про НП пізно ввечері, о 22.44.

П'ятеро чоловіків вирішили поплавати на човні, та він раптом перекинувся. Двом чоловікам вдалося вибратися, інші троє безслідно зникли.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Рятувальники за допомогою аероглісера доставили двох чоловіків до берега, а згодом водолази розпочали шукати зниклих.

Того ж дня рятувальники за допомогою аероглісера доставили двох чоловіків до берега. А 9 квітня водолази розпочали шукати зниклих. Станом на 17:00 обстежено 4 тис. кв м акваторії Дніпра. Водолази обстежують Дніпро біля острова Жукова. Пошукові роботи проводяться протягом світового дня.

Разом з тим варто відзначити, що 30 березня співробітникам патрульної поліції надійшла інформація про те, що по вулиці Грінченка у Львові група невідомих осіб проникла до квартири жінки за допомогою обману. В результаті злочину вони заволоділи 47 тис. грн. Про це повідомляє поліція області.

Згідно з інформацією, троє людей шляхом обману потрапили до квартири жінки, а потім заволоділи її коштами.

Патрульні прибули на місце і попросили потерпілу розповісти, що трапилося. Жінка повідомила, що до неї ймовірно застосували гіпнотичні прийоми і забрали всі гроші. Інспектори показали їй кілька фотографій, і на одній із них громадянка дізналася передбачуваних злочинців. Тоді патрульні передали їх до орієнтування всім екіпажам поліції і попрямували в місце, де вони можуть перебувати.

По вулиці Нагірна, в покинутій будівлі патрульні виявили двох підозрюваних і доставили їх до Шевченківського відділу поліції для встановлення всіх обставин. Справу передали слідчим.

У Києві зникли тринадцятирічні хлопець та дівчина

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрито найбільшу брехню російської влади по Кемерово.