У середу, 11 квітня, на території України утримається сонячна і тепла погода. При цьому в західних областях країни прогнозуються дощі, грози і сильний вітер, а температура повітря вдень знизиться до +20 до +13.

Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, 11 квітня на решті території України утримається тепла повітряна маса. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 13-19 градусів тепла.

Крім того, синоптик попереджає, що вже увечері у вівторок дощі і холод із західних областей дійдуть і до Житомирської, Київської та Чернігівської областей.

Також зазначається, що в українській столиці вдень буде тепло і сонячно, але ввечері варто готуватися до нетривалого дощу, стверджує Діденко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Взагалі, весь передвеликодній тиждень буде вкрай мінлива погода, тому парасольки, корвалол і нурофен далеко не ховайте. Нехай не знадобиться, але побудуть під рукою", – з гумором підсумувала синоптик.

Кому сьогодні найтепліше, тому завтра буде найхолодніше. У західних областях завтра порядкуватиме холодний атмосферний...

Posted by Наталка Діденко on Monday, 10 April 2017

Нагадаємо, що вже можна сміливо сказати холодам "прощавай", весна тепер щодня буде радувати українців теплом і сонечком. Циклон відступив, а разом із ним і опади. Так, якщо вірити словами синоптика, кожен день буде все більше теплішати. На наступних вихідних показники на термометрах в деяких областях досягнуть позначки в 22 градуси вище нуля.

Настала весна, а це означає, що попереду на українців чекає тепла погода і сонячні дні. Якщо ж у цей час у вас з'явиться кілька вільних днів, а може і більше, то краще їх провести в мальовничих куточках України.

"Знай.uа" зібрав топ кращих місць по всій території нашої країни, щоб провести відпустку в Україні навесні.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що українцям доведеться забути про найбільш доступних раніше зарубіжних курортах, таких як Туреччина і Єгипет. Через наплив російських туристів ціни на відпочинок в цьому році будуть не підйомними для багатьох.

Туроператори можуть збільшити вартість літнього відпочинку на 20% і це не межа. Експерти туристичного ринку прогнозують, що путівки в Туреччину і Єгипет порівняно з минулим роком подорожчають на 10-20%.