Такого на російському ринку ще не було: рубль впав до рекордної позначки, подекуди за курсом 80:1 євро, місцеві олігархічні клани з острахом рахують втрачені прибутки і практично "поминають" власний бізнес.

З цього приводу в мережі з'явилося чимало кумедних фотожаб, котрі яскраво ілюструють всю ситуацію в країні.

Так, на картинках зображують рублеву монету у вигляді падаючої зірки, олігарха Олега Дерипаску, який спостерігає за обвалом рубля на яхті, і реакцію президента РФ Володимира Путіна на санкції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, 6 квітня Вашингтон ввів санкції проти 24 росіян і 15 пов'язаних з ними компаній. У зв'язку з цим американські особи повинні припинити комерційні стосунки з включеними в "чорний список" компаніями.

Після цього стався обвал російського фондового ринку і помітне падіння курсу рубля.

Дивіться: Антиросійські санкції

Як повідомляв портал "Знай.ua", Міністерство фінансів США дотрималося обіцянки – 6 квітня офіційний Вашингтон оприлюднив розширений перелік чиновників та бізнесменів, стосовно яких запроваджуються санкції. По суті, це той самий "кремлівський список", тільки цього разу там чимало компаній та юридичних осіб, обмеження діяльності яких справді боляче вдарить не тільки по "его" президента РФ Володимира Путіна, а й по його фінансам.