26-річний мешканець Києва під час святкування Великодня влаштував бійку, яка закінчилася смертю для одного з учасників. Правоохоронці затримали підозрюваного.

Як повідомляє Головне Управління Національної Поліції Київської області, інцидент стався поблизу села Черногородка під час святкування Великодня. Між двома сусідніми компаніями, які відпочивали в лісі, виник конфлікт. Словесна перепалка перейшла в бійку між двома хлопцями. У результаті 26-річний киянин схопився за ніж і наніс два проникаючі поранення в область серця 24-річному місцевому жителю.

Від отриманих тілесних поранень молодий чоловік помер в реанімаційному відділенні лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за статтею ст. 121 Кримінального кодексу України ("Умисне тяжке тілесне ушкодження"). Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві під час бійки зі знайомим двоє братів отримали ножові поранення.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше стало відомо, що серед ночі поблизу торгового комплексу міста Ірпінь між двома молодіжними компаніями виник конфлікт. В результаті 27-річний хлопець з двома ножовими пораненнями був доставлений в лікарню.

Як повідомляв портал "Знай.uа" раніше, конфлікт між студентами переріс у криваву різанину в Одесі. 18-річний юнак у пориві гніву зарізав суперника і втік в іншу область. Поліцейські швидко знайшли підозрюваного у скоєнні вбивства. Як виявилося, це був 18-річний студент одного з вищих навчальних закладів. Вбитий навчався в тому ж вузі.