Днями папараці підловили у Лос-Анджелесі відому голлівудську актрису Дакоту Джонсон. Дівчина була явно не в кращому вигляді.

Зірка такої популярної еротичної драми «П'ятдесят відтінків сірого» помітно поправилася після закінчення зйомок. Варто нагадати, що заради ролі Дакота худла і не виходила зі спортзалу.

На знімку чітко видно, як попливла фігура: стегна стали більше, та й живіт вже не такий плоский, як раніше. Від її ідеальних 53 кілограми зовсім нічого не залишилося.

Поки невідомо, Дакота любить поїсти або готується до нових зйомок.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що відомий американський актор Рассел Кроу влаштував розпродаж свого майна в Сіднеї, Австралія. Публічний аукціон він назвав "Мистецтво розставання", пише Reuters.На розпродаж актор виставив понад 200 костюмів і речей з таких відомих фільмів як "Гладіатор", "Хазяїн морів: на краю землі" та інших. Кроу влаштував аукціон на свій 54-й день народження. Слід зазначити, що це могла б бути і 15-я річниця весілля з екс-дружиною актора Даніель Спенсер. Пара розлучилася в 2012 році. З молотка пішли металеві наручники (продані за $30 тис.) , колісниця з "Гладіатора" (продана за $50 тис.), скам'янілий череп динозавра ($61 тис.), що раніше належав Леонардо Ді Капріо, золоті годинники та багато різних речей. Всього на аукціоні заробили $2,8 млн.