Українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно стала дизайнером одягу, здивувала мережі нарядом.

Про це повідомляє "Апостроф".

Співачка опублікувала фото в наряді, що нагадує труси, підписавши його "Душа завжди живе своїми матеріями в світі, де немає нічого дорожчого за любов".

Не всім підписникам співачки фото сподобалося. Вони заявили, що душа і труси не мають нічого спільного, а також, що вона зловживає відвертими нарядами.

Nadin02 Пающіє труси

valentinanezabudka Розумниця, красуня, але труселя, це жах. Пора одягатися, ну правда ...

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

kireew278 Знову в труселях розсікає! Пора вже міняти фасончик!

proso_dlya_dushi Цікаво, бабі в 30 з гаком, комфортно в трусах перед людьми?))

_violetta_veta_ Вже набридла, що Лорак, що Каменських виставляють свої тіла .У Кароліни приголомшливий голос, але розчаровують подібні фотосесії.

my_pets_sitter Ой спідничку забула!

Tvtianakobzeva Яка шикарна ви в красивих сукнях, схудла зрозуміло це радість ... але виставляти себе в трусах це з душею вже точно ніяк не пов'язана.

Варто відзначити, що раніше відома українська співачка, яка останні роки активно будує кар'єру в Росії, Ані Лорак не перестає дивувати, а частіше обурювати своїх шанувальників.

Так, нещодавно користувачі мережі висміяли Ані Лорак за безглуздо підібране взуття, в якому сфотографувалася співачка. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram і підписала "Хочеш дива? Будь чудом!"

І все б нічого, але підписників артистки повеселили яскраві сині туфлі, в яких Кароліна позувала на фото. Користувачі не стали мовчати і розповіли, що думають про таке взуття в коментарях до фотографії.

"Невже самі не бачать, що туфлі сидять хреново. Це ще м'яко сказано!", "Туфлі 41 розміру, менше не було?", "Туфлі не спадають?", "Здалося, що в бахілах", - пишуть користувачі в коментарях до запису.

Треба сказати, що Ані Лорак не вперше нарвалася на критику з боку своїх підписників у соціальних мережах. Так, нещодавно Лорак обурила фанатів занадто відвертим вбранням. Співачка отримала масу негативних коментарів про свій латексний образ. Нещодавно зірка взяла участь у сміливій фотосесії, де вона позувала в чорному латексному платті з величезним розрізом на нозі і дуже глибоким декольте. Відвертий знімок Лорак виклала в Instagram-аккаунт.

Крім того скандальна українська співачка Ані Лорак обурила своїх фанатів знімком у занадто відвертому вбранні.

Нещодавно зірка поучавствовала у сміливій фотосесії, де вона позувала в чорному латексному сукні з величезним розрізом на нозі і дуже глибоким декольте. Відвертий знімок Лорак виклала в Instagram-аккаунт.

Такий зухвалий образ тут же почали обговорювати фоловерів і багато з них були відверто обурені - Ані Лорак дорікнули в тому, що вбрання занадто відвертий і зухвалий.

"Вам треба бути скромніше", - порадили деякі фанати Кароліні.

"Нормальна жінка і Ані Лорак - дві несумісні речі", - обурювалися деякі з них.

Ані Лорак вперше за три роки виступила в Україні

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома ведуча блиснула апетитними формами в кліпі українського співака.