У Харкові серед білого дня сталася перестрілка, в результаті якої були поранені і госпіталізовані дві людини.

Про це повідомляє місцеве видання "Дозор". Згідно з інформацією цього ЗМІ, близько четвертої години дня на перехресті вулиць Пушкінської та Чайковського були чутні постріли. У тих, хто стріляв була зброя і кастети.

За словами очевидців, група з 20-30 молодих хлопців у спортивних костюмах забігли в один з офісів на вулиці Чайковського. Було чутно постріли і крики, після яких молодики зникли в напрямку станції метро "Архітектора Бекетова".

За попередньою інформацією, поранено двох людей. Швидка госпіталізувала потерпілих у лікарню швидкої і невідкладної допомоги.



В той же час за інформацією видання "Статус кво", в Нацполіціі Харківської області стрілянину наразі не підтверджують. У відділенні невідкладної допомоги повідомили, що постраждалі з вогнепальними пораненнями до них не надходили.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє сайт міста 057.ua, у відділі комунікацій Головного управління Нацполіціі в Харківській області інцидент пообіцяли прокоментувати пізніше.

Подробиці з'ясовуються.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві компанія молодих людей у нетверезому вигляді вирішила влаштувати стрілянину по вікнах житлових квартир.

Інцидент стався на вулиці Василя Липківського, де стрілки вели вогонь по вікнах багатоповерхівок. В результаті стрілянини вікна квартир виявилися простреленими.

Поліцейські визначили, що стрілки знаходяться в одній з квартир будинку на вулиці Кудряшова. Пізніше поліція затримала ймовірних зловмисників — двох чоловіків та жінку. Затримані мали явні ознаки алкогольного сп'яніння. У квартирі також виявили і зброю, з якої зловмисники вели стрільбу.