В ході вкрай пікантних наукових експериментів американські медики з'ясували, що збуджений стан і підвищене лібідо сприятливо позначаються на роботі головного мозку.

МРТ збуджених чоловіків показало, що сексуальне збудження покращує приплив крові не тільки до "головному місця", але й загальну активність мозку. Схожим чином справа йде і у випадку з порушеними жінками — під час занять сексом центральна нервова система жінок починає працювати нормально.

Вчені також з'ясували, що в період сексуального збудження мозкова активність дозволяє людям досягти піку розумової активності.

Але є і деякі обмеження — заняття сексом вчасно або після сильних стресів здатні нашкодити мозку і організму в цілому через підвищення рівня окситоцину, так званого гормону стресу.

Особливо сильно це виявляється у жінок — ще в 2010 році дослідники з'ясували, що заняття сексом в 33% випадків призводять до ще більших розладів і депресій.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Втім вчені давно прийшли до висновку, інтеллект - це не те, з чим ми народжуємося. Розум безпосередньо залежить від мозкової діяльності людини. Можна стати розумнішим, застосувавши маленькі трюки, які змусять ваш мозок працювати ефективніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа", статевий акт в душі чи у ванній, негативно впливає на здоров'я обох партнерів. До такого висновку прийшли фахівці, проаналізувавши дану тему. Іноді бажання зайнятися коханням може застати в найбільш екзотичних місцях, а деякі навмисно відвідує їх, щоб спробувати екстремальний секс. Для багатьох така стихія вода є способом отримання нові відчуття. Тому пари часто направляються в душ, ванну, басейн або лазню. Але тут виникає питання: чи можна займатися сексом у воді і наскільки це безпечно?