Учасники колективу Олександра Кирилова, відомого також як Алекс Леслі, звинувачуються таїландською поліцією в груповому сутенерстві.

Про це повідомили російські ЗМІ. Адвокат затриманих сформулював зміст обвинувачення так:

"Обвинувачення, складений за прийнятим поліцією заявою, звучить так: "надання послуг щодо задоволення статевого бажання за допомогою третіх осіб, залучених до надання таких послуг з їх згоди, у складі злочинної групи". Те, що мова йде про злочинну групу, сильно обтяжує провину підозрюваних, якщо вона буде доведена".

Одне з останніх інтерв'ю Насті Рибки перед від'їздом в Таїланд: відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Порядок розслідування буде таким: спочатку розслідування веде місцева поліція. Якщо збирають достатню доказову базу, справу відкриває слідча прокуратура.

Безвізові дозволу учасників групи на перебування в Таїланді давно анульовані. Тому найбільш імовірно, що в якості запобіжного заходу Леслі, Рибку і іншим росіянам буде обрано утримання під вартою.

Крім того, в цій групі 7 людей, включаючи Рибку і Леслі, звинувачують у нелегальній трудовій діяльності та незаконному підприємництві. Є й інші претензії таїландській правоохоронної системи до затриманих - наприклад, поширення інформації непристойного змісту через інтернет, організація проституції, образу особистості.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у колишнього інтимного партнера Насті Рибки - Олега Дерипаски - тепер теж проблеми. Проти нього США нещодавно ввели персональні санкції. А це може дуже боляче позначитися на роботі безлічі зав'язаних на цього олігарха підприємств.