Пропонуємо дізнатися, що говорять зірки в понеділок, 9 квітня. Отже, читайте еротичний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на сьогодні в нашій статті.

Овен

У Овнів сьогодні дуже велика потреба в підтримці і розслабленні на грудях у коханої людини. Тому не соромтеся, попросіть вашого партнера побути вашою «жилеткою» і дати вам виплакатися у нього під пахвою!.. А якщо він осушить ваші сльози поцілунками - то буде ще краще!

Телець

У цей день зірки рекомендують вам перед тим, як приступити до любовних ігор, пограти в якусь інтелектуальну гру на кшталт шашок, шахів або нардів. Після цього так приємно буде відсунути дошки, фішки і кубики і віддатися-таки любовній насолоді!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Близнюки

Не варто сьогодні наполягати на інтимній близькості, якщо вашому партнерові вона не потрібна або конкретно сьогодні небажана. Можете досягти абсолютно протилежного ефекту, який вас, на жаль, не потішить. Постарайтеся проявити такт, терпіння і витримку. Вони будуть оцінені по достоїнству.

Рак

Сьогодні вся сексуальна активність доведеться на першу половину дня. Так що рекомендується цей день почати раніше, для того, щоб ще на роботу встигнути. Хоча, якщо є можливість цю роботу відкласти, то теж непогано. Подумайте, як приємно відчути ласки і тепло коханої людини з самого раннього ранку, тоді і день відразу занадиться.

Лев

Сьогодні фантазія партнера вразить вашу уяву. Дивуватися дивуйтеся, але не впадайте в заціпеніння, а краще відразу перевіряйте все на практиці. Тоді досвідченим шляхом відразу можна відкинути не сподобалося, а вподобаним продовжити займатися далі.

Діва

Дівам зірки не рекомендують сьогодні вступати в довгі суперечки з тим, кого ви плануєте запросити розділити з вами ложе. Це може виснажити ваші запаси сексуальної енергії. Якщо побоюєтеся, що дожити до вечора, ні разу не затіявши суперечки, вам не вдасться, приділіть сексу час прямо з ранку.

Терези

У цей день на еротичні подвиги буде штовхати вас музика, без якої сексуальна активність у вас значно зменшиться. Постарайтеся під час інтимної близькості заздалегідь організувати необхідний музичний супровід, і результат буде дивовижний. Дивно прекрасний.

Скорпіон

Природне бажання урізноманітнити свій секс цієї ночі може перерости у вас у нав'язливу ідею, яку ви наполегливо будете втілювати в життя. Будьте обережні з нововведеннями, цим ви можете налякати свого партнера і назавжди відбити у нього бажання до подібних задоволень.

Стрілець

Згадайте, як давно ви не приділяли увагу інтимним нарядам? Сьогодні зірки радять придбати нижню білизну і в цей же вечір оновити її за допомогою свого партнера. Результатом акції буде забуте відчуття, яке викликають дуже сексуальні речі - суміш естетичного і еротичного задоволення.

Козеріг

«На чужого рота не приставиш ворота» - сьогодні ця приказка цілком характеризує ваше спілкування з оточуючими вас людьми. Якимось дивним чином вони виявляться в курсі вашої особистого і навіть частично інтимного життя. А також вважатимуть своїм обов'язком не тільки вас розпитати, але ще і надавати купу порад.

Водолій

Будьте усміхнені і радісні, незважаючи ні на що. Ваш партнер, так само як і інші ваші близькі та рідні, це оцінять і візьмуть до відома, а значить, не будуть докучати вам питаннями із серії «що сталося». Заодно і настрій підніметься.

Риби

Риби цілком здатні сьогодні озброїтися на весь чоловічий рід, не виключаючи власну рідню, тобто батьків, чоловіків, братів і синів. Скажімо так, сьогодні вони вас просто-напросто дістануть! Одні - своєю пунктуальністю, другі - своєю лінню, треті - пофігізмом, а четверті - тим, що вони всі в батька!

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, які знаки Зодіаку самі потайливі.