11 квітня не для всіх регіонів України буде теплим, місцями буде свіжо, а місцями пройдуть грозові дощі.

Поки Кияни спостерігають і відчувають майже літо, деякі, і в це важко повірити, трусяться від холоду. В Одесі, сьогодні було вдень +6 +7 градусів, і до вечора тільки трохи потеплішало до +12 градусів. У Чорноморську +7, у Білгороді-Дністровському +10.

Крім того, в Очакові було +10, в Генічеську, Стрілецькому +10 – 12, а в Бердянську та Маріуполі до +15 градусів.

Поки більшість українців спостерігають і відчувають майже літо, дехто, і в це важко повірити, трясеться від холоду. В...

Posted by Наталка Діденко on Tuesday, 10 April 2018
Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook розповіла українцям правду про погоду.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кому сьогодні найтепліше, тому завтра буде найхолодніше. У західних областях завтра порядкуватиме холодний атмосферний...

Posted by Наталка Діденко on Monday, 10 April 2017
Так, 11 квітня на решті території України утримається тепла повітряна маса. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 13-19 градусів тепла.

Крім того, синоптик попереджає, що вже увечері у вівторок дощі і холод із західних областей дійдуть і до Житомирської, Київської та Чернігівської областей.

Також зазначається, що в українській столиці вдень буде тепло і сонячно, але ввечері варто готуватися до нетривалого дощу, стверджує Діденко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", порівняно з минулими роками квітень буде прогнозовано холодний. Вже в перший тиждень після Великодня буде прохолодно, розповів народний синоптик Леонід Горбань.