Скандалом стала та обставина, що члени королівської родини не стали запрошувати на весілля і британських політиків - в тому числі, прем'єр-міністра Терезу Мей.

За повідомленнями зарубіжних ЗМІ джерело в уряді Великобританії побажав залишитися невідомим. Він розповів, що представники королівського двору проводили консультації c кабінетом міністрів країни. Прийшли до рішення - не запрошувати на весілля ніяких політичних лідерів, ні зарубіжних, ні англійських.

Ці відомості підтвердив також представник принца Гаррі.

Нагадаємо, що вінчатися Меган і Гаррі будуть у Віндзорському замку, в місцевій чаосвне. Церемонія відбудеться 19 травня. З присутніх обов'язково будуть батьки нареченої, сім'я нареченого в повному складі, включаючи королеву. Повний список запрошених гостей включає також друзів нареченої і нареченого, королівську сім'ю Іспанії і кронпринцессу Швеції Вікторію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як почалося знайомство Гаррі і Меган: відео

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" британці докладно досліджували отрута, яким були отруєні Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Повні результати експертизи будуть відомі через кілька днів. Проте вже зараз фахівці з Великобританії характеризують цю речовину як нервово-паралітичну отруту військового застосування під кодовою назвою "Новачок".

Ця бойова отруйна речовина була створена ще в СРСР. Тепер британцям належить з'ясувати, яка саме лабораторія причетна до створення тієї версії отрути, якою намагалися вбити колишнього співробітника ГРУ Скрипаля.