У вівторок, 10 квітня, знамениті сестри Кім і Кортні Кардашьян продемонстрували стрункі фігури і красиві купальники під час відпочинку на Карибському морі. Так, популярні моделі і зірки реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" поніжилися на пляжі в спокусливих купальниках.

Відповідні фото красуні опублікували на своїх акаунтах в Instagram. На них можна побачити, як знаменитості ніжаться на пляжі, островів Теркс і Кайкос, що в Карибському морі.

Як відомо, всі сестри сім'ї Кардашьян активно ведуть свої блоги в соціальних мережах, де демонструють фотографії з повсякденного життя, діляться порадами і навіть розповідають про сварках. Тому Кім і Кортні не обійшли увагою і свій відпочинок.

Більш того, Кім Кардашьян приміряла два спокусливих купальника чорного і червоного кольорів. Як бачимо, пляжний наряд підкреслив все апетитні форми зірки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У свою чергу Кортні вибрала купальник золотого кольору, який виділив її струнку фігуру і ідеальний загар.

Також відзначимо, що крім пасивного відпочинку на пляжі, сестри Кардашьян показали свою спритність і у веслуванні. Сексуальні Кім і Кортні ефектно виглядали на дошках для серфінгу.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що яскрава й епатажна Кайлі Дженнер здивувала фоловерів яскравою зміною іміджу. Дівчина, яка зробила себе сама, здивувала схожістю з Мерилін Монро.

Кайлі Дженнер славиться не тільки своєю розкішною фігурою, як і всі дівчата Кардашьян, але і тягою до експериментів зі своєю зовнішністю. Вона не боїться виглядати смішно або смішно, навіть застосовуючи різні відтінки на своїх волоссі.

Весь час вагітності жінка підтримувала свій натуральний колір волосся. В цей період вона була уважна до свого організму і намагалася жодним чином йому не нашкодити. Однак після народження Стормі пройшло два місяці і Кайлі зважилася змінити банальну амплуа.

Дівчина позувала в одному халаті, але в образі класичної голлівудської блондинки з великими локонами, що спускаються на плечі. Вона зізналася фоловерам, що завжди відчувала себе справжньою білявкою в душі і навіть трохи шкодує, що народилася брюнеткою.