Співачка Катя Лель прокоментувала в Twitter пост інтернет-користувача, яка расскритиковала значення фраз "муа-муа" і "джага-джага" з її пісні "Мій мармеладний".

Користувач написала, що подорослішала і замість джага-джага отримала гівна на лопаті.

"Якщо чесно, я теж", — відповіла співачка.

Аккаунт Лель в Twitter не верифікований, однак на нього активно посилаються інші представники шоу-бізнесу, в тому числі телеканал російські телеканали. На офіційному сайті виконавиці присутнє посилання на інший, порожній аккаунт.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляє TJournal, менеджер співачки Ірина Шабельникова назвала аккаунт @katelel "стовідсотковим фейком", і заявила, що Лель не має до нього ніякого відношення.

У композиції, що вийшла в 2004 році, Лель пропонує слухачеві спробувати "муа-муа", "джага-джага" і "ммм-ммм", відзначаючи, що "їй це треба, треба". Про що саме йде мова, в композиції не розкривається. Трек увійшов до альбому співачки "Джага-джага".

Катя Лель (справжнє ім'я Катерина Чупринина) — 43-річна російська виконавиця. Вона також записала такі композиції, як "Огни", "Я по тебе скучаю", "Горошины", "Долетай" і "Две капельки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", співачка українського походження Аліна Гросу представила свій новий альбом "Бас". Презентацію Гросу провела в Москві. Про це співачка заявила у своєму Instagram-акаунті. "Бас" - це шостий альбом Аліни Гросу з 13 пісень, який створювався протягом року.