Бойовики перекинули до Авдіївки як мінімум три сотні кадрових росіян та взвод снайперів. Про це повідомляють розвідники. З Росії в регіон продовжує заходити нова техніка. Так, зокрема, з Таганрога до Мічуриного прибули два десятки модернізованих танків Т-72, а на західних околицях Комінтернового помічена пара 203-міліметрових гаубиць "Піон", інформує ТСН.

За словами морпіхів, бойовики останнім часом спеціалізуються на особливому типі снарядів, які розраховані на осколкову дію.

"80% прильотів снарядів по населеному пункту розраховані на осколкову дію. Тобто я так розумію, що противник шукає наші позиції та намагається знищувати живу силу, в тому числі, на жаль, і місцеве населення", - розповіли морпіхи.

Розвідники також кажуть, що в своїх розмовах терористи озвучили дату "великого наступу", який нібито призначений на 15 лютого.

Однак, українські військові вважають, що ворог просто намагається зчинити ажіотаж та з ентузіазмом кажуть, що готові зустріти ворога.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв сайт "Знай.ua", окупанти женуть на фронт вчителів і зеків. Бойовики "ДНР" терміново доукомплектовують свій особовий склад, формуючи підрозділи з вчителів та ув'язнених злочинців.