Фотографії часом виявляються не такими, якими їх очікували бачити. Вони підносять сюрпризи. У цьому відео ви зможете дізнатися про десять найбільш страшних і шокуючих фотографій.

Одна з найбільш цікавих фото, зроблена в таборі Скотт в 1917 році. На ній група людей, серед яких виділяється чоловік у футболці. Він виглядає зовсім не так як інші, і всі навколо дивляться на нього з подивом. Хто він? І як там опинився?

Фотографія чотирьох друзів віку близько 9 років. Спочатку вона не викликала особливого інтересу, поки не була помічена одна дивна деталь. Звідки в кадрі зайва рука? Явно видно, що вона не належить ні одному з хлопчиків.

Жінка на ім'я Діана відвідувала одну з церков в Англії. Відчувши себе погано, вона сіла на лавку. На її самопочутті позначалася нещодавно перенесена операція. У цей момент її сфотографував чоловік. Проявивши знімок, вони побачили, що позаду Діани хтось сидів. Примітно, що після відвідування церкви, жінка швидко одужала. Може бути, позаду неї сидів ангел, який допоміг їй?

Як повідомляв портал "Знай.uа", шість років і понад 700 тисяч кадрів – це результат роботи шотландського фотографа Алана Макфедьен і все заради того єдиного ідеального знімка одного незвичайного птаха, пірнає у воду, не залишаючи ні краплі бризок. Фотограф показав в мережі результати своїх багаторічних зусиль і варто визнати, кадри дійсно заворожують і вражають.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще