Український літак Ан-225 "Мрія" здійснював посадку в одному з аеропортів Саудівської Аравії, коли вибухнула піщана буря.

Відео цього дивного приземлення виклали на Youtube.

Ан-225 здійснює посадку: відео

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Те, що відбувається навколо знімали в момент посадки з пілотської кабіни. Приземлення відбувалося в умовах поганої видимості, але пілотам це зовсім не завадило.

В Саудівську Аравію цей літак прилетів з німецького міста Лейпцига, де завантажився товарами для транспортування.

Нагадаємо, що Ан-225 вважається одним з найбільших у світі транспортних літаків.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" під час випробувань новітнього російського винищувача Су-27СМ у літака відвалилася частина хвiста. Сталося це прямо в повітрі.

Інцидент стався в той момент, коли винищувач набрав близьку до граничної швидкість. Деталь кіля з лівого боку машини з характерним гучним звуком вирвало потоком повітря.

Пілоту винищувача довелося заходити на екстрену посадку, яка пройшла успішно. Подальше розслідування показало, що при виробництвi літака на деталі хвiста не були туго затягнуті болти.