Підводні камені пенсійної реформи: прогнози Світового банку для України

Перерахування на накопичувальні пенсійні рахунки можуть підірвати існуючу солідарну систему забезпечення пенсіонерів. Таку думку висловили фахівці Світового банку, якi працюють з Україною. Перерахування на накопичувальні пенсійні рахунки повинні були розпочатися з січня 2019 року. Сенс цього нововведення полягає в тому, що у кожного повнолітнього громадянина країни буде свій пенсійний рахунок, на який буде відраховуватися з зарплати частина обов'язкових соціальних внесків.

Дивіться: пенсійна реформа поставила покоління українців 30+ перед новим викликом

Мер багатостраждального Кемерово живе не гірше за Путіна

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Стало відомо, як виглядає "дача" Тулєєва (мера Кемерово, де горів ТЦ "Зимова вишня"), яку йому подарували після відставки.

"Він 28 років сидів у влади, розвалив абсолютно все, перетворив Кемеровську область в один із найбільш неблагополучних регіонів (за рівнем життя область займає 56 місце), а також став серед інших чиновників винуватцем жахливої трагедії", — обурюється опозиціонер Олексій Навальний.

Не тільки "Норд": прокуратура затримала чергове судно з РФ

Українська прокуратура заарештувала російське судно в рамках справи про "незаконний видобуток природних ресурсів (піску) біля берегів Криму". Судно затримано "для відшкодування збитків" і знаходиться в порту міста Южне Одеської області. Судячи з Facebook генпрокурора України Юрія Луценка, йдеться про судно Seabreeze російської компанії Trans Services Maritime.

Обвал на будівництві у Вінниці

У Вінниці стався обвал на будівництві, внаслідок якого постраждало щонайменше троє людей. Інцидент трапився в самому центрі міста на вулиці Соборній приблизно о 15:30. За інформацією від рятувальників, які працюють на місці обвалу, під завалами опинилось щонайменше троє людей, двох із них уже вдалось витягнути.

Дивіться: обвал стіни у Вінниці

Смоленська трагедія: Польща оприлюднила офіційну версію

Офіційні польські особи заявляють, що екіпаж і пасажири загинули ще до того, як уламки літака впали на землю. Про це на польському телебаченні розповів голова підкомісії Антоній Мацеревич. Основна причина катастрофи - вибух великої потужності, який прогримів безпосередньо перед тим, як літак впав на землю.