Як повідомляє Clutch.ua під час презентації нової пісні «Тримай» Настя Каменських зізналася, що її серце зайняте. Однак співачка зберігає ім'я обранця в найсуворішій таємниці і ось чому.

Ще 1 квітня на новому українському шоу «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» популярна співачка Настя Каменських, яка нещодавно розпочала свою сольну кар'єру під псевдонімом NK, представила незвичайну для себе україномовну композицію «Тримай». Тоді співачка зізналася, що пісню присвятила коханому. Однак ведуча «Світського життя» Катя Осадча так і не змогла довідатися у Насті про чоловіка серця.
На наступний день після шоу зірка вирушила на відпочинок, приховавши місцезнаходження від преси та шанувальників. Фанати весь час захоплюються відвертими фото з теплого курорту. Швидше за все, Настя на курорті з новим обранцем. Співачка не приховує цього. Так, в одному з постів NK написала: «Люблю твою тінь на мені». Примітно, що на фото на правій руці Каменських красується обручку.

Крім того, в інтерв'ю виданню Viva Каменських підтвердила, що її серце зайняте і розповіла, чому приховує нареченого. «Зате я не приховую, що шалено щаслива, і кожному цього бажаю», — поотровенничала Настя.

Однак заповітне ім'я так і не розкрила. «Я неодноразово говорила: коли настане момент, і я захочу, про все обов'язково розповім. А поки свою любов, свого обранця я оберігаю від численних пліток і розмов. Щастя любить тишу», —зізналася співачка.

Варто нагадати, що серед фанатів давно ходять чутки про особисте життя Насті Каменських. Деякі впевнені, що у неї роман з Потапом. Однак офіційно ніхто з пари чуток не підтвердив, хоча й не спростував.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що співачка Настя Каменських опублікувала у своєму акаунті Instagram перші фото з відпочинку. За традицією багатьох відпочиваючих, які давно чекали відпустки, обгоріла дівчина, і її обличчя мало відтінок не слонової кістки, а швидше червоної троянди. Днями популярна українська співачка Настя Каменських полетіла в довгоочікувану відпустку в теплі краї. І першим ділом обгоріла під жаркими сонячними променями. Про що поспішила розповісти передплатникам через Сторіс Инстаграма. Після, коли вона прийшла в норму і дівчину більше не морозило, вона зробила серію зовсім інших знімків. Каменських показувала вид з власного номери і власну фігуру в бікіні і без.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще