Два флагмани Samsung 2015 року – Galaxy S6 і Galaxy S6 edge – залишилися без оновлення програмного забезпечення. Цю інформацію офіційно підтвердив представник компанії.

З часу виходу Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 Edge пройшло майже три роки, тому компанія вирішила припинити їх програмну підтримку. Відомо, що ці моделі отримували оновлення програмного забезпечення лише протягом двох років. Вони надійшли у продаж на базі Android 5.0 Lollipop, а потім їх оновили до Android 6.0 Marshmallow і Android 7.0 Nougat.

До операційної системи Android 8.0 Oreo смартфони Samsung Galaxy S6 і Galaxy S6 edge вже не буде оновлений, і вони залишаються на Android 7.0 Nougat. Швидше за все, це пов'язано з припиненням їх продажів і недостатньою потужністю смартфонів для стабільної роботи на новому Android.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За оцінками аналітиків, зараз цими телефонами користується близько 11 мільйонів людей з різних регіонів світу.

Крім нового програмного забезпечення, Samsung позбавляла власників Galaxy S6 і Galaxy S6 edge патчів для системи безпеки Android від Google. Останній вийшов в лютому, з великою затримкою, очевидно, що нового вже не буде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Кожен фірмовий магазин, офіс, дата-центр Apple, а також всі офіційні підрядники компанії перейшли на поновлювані джерела енергії. Про це йдеться на офіційному сайті Apple.

Компанія перейшла на "чисте" електрика в 43 країнах світу. Компанія вже має 25 працюючих проектів з відновлюваної енергії, всього вони генерують 626 мегават, з яких 286 мегават — від генераторів сонячної енергії. Ще 15 проектів знаходиться на стадії будівництва.

Видання The Verge зазначає, що не дуже ясно, наскільки Apple використовує "чисту" енергію, і враховує роботу Apple Store, робота якої пов'язана з міськими електромережами.