В Києві у середу вночі, 11 квітня, на вулиці Російській поблизу будинку виявили труп чоловіка. Про це повыдомляє інформагенство Інформатор.

Наразі невідомо, що стало причиною смерті чоловіка. Виклик до швидкої допомоги надійшов близько 02:30.

Труп виявили перехожі – хлопець та дівчина. За словами очевидців, чоловікові на вигляд 25-27 років. Коли вони підійшли, то не виявили ознак життя та викликали "швидку". Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть. На тілі чоловіка не виявили зовнішніх пошкоджень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Причину смерті встановлюється.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як раніше передавав портал "Знай.ua", на Дніпропетровщині жінка загинула в результаті вибуху електроприладу, в якому була захована вибухівка. В руках жінки спрацював саморобний вибуховий пристрій, замаскований під побутовий електроприлад.

7 квітня, в приватному будинку в Дніпропетровській області стався вибух саморобного вибухового пристрою, замаскованого під побутовий електроприлад.


"У Дніпропетровській області сталося жорстоке вбивство жінки. Зранку в чергову частину відділу поліції від диспетчера служби ДСНС надійшло повідомлення, що в приватному будинку стався вибух газу і виявлено труп жінки-власниці 1972 р., з численними осколковими пораненнями обличчя та рук", - повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Відмітимо, у Харкові винесли вирок чоловікові, який жорстоко вбив шестирічну дівчинку і намагався видати її вбивство за нещасний випадок. Згідно з рішенням суду, найближчі 13 років він проведе за гратами.

Прокуратура залишилася незадоволеною таким рішенням, оскільки за вбивство малолітньої дитини вона вимагала для харків'янина довічне ув'язнення.

Нагадаємо, у Приморському районі Одеси конфлікт між двома студентами закінчився смертю 22-річного хлопця.

Бійка з різаниною сталася на вулиці Балківській, у гуртожитку Одеської державної академії будівництва та архітектури. Як з'ясувала поліція, обидва молодика вчилися в одному вузі.