Як повідомляє Clutch.ua екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко виступить у столичному пабі на одній сцені з закарпатськими рок-музикантами.

Світ бачив українського боксера в самих різних образах. Глядачі завмирали від його переможних ударів на рингу. Німецьких читачів вразила його книга «Management Challenge». Багато хто в захваті від Володимира, який є люблячим чоловіком і батьком.
Зовсім скоро Володимир покаже ще одну свою сторону. Виявляється, боксер давно захоплюється музикою. Дебют Володимира на сцені відбудеться 15 квітня. Разом з закарпатським рок-гуртом Rock-H спортсмен виступить у Київському клубі Docker Pub.
Володимир буде грати на ударних з рокерами дві композиції, які йому сподобалися найбільше. Саме барабани є улюбленим музичним інструментом Кличка-молодшого. В його будинку навіть є звукоізольована кімната для гучної гри.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що завдяки власній популярності київський мер Віталій Кличко заробив мільйонні чеки. Раніше стало відомо, Кличко, який задекларував дохід за минулий рік у 5 мільйонів гривень, заробляє на продажу товарів під своїм брендом. Згідно з даними німецького торгового реєстру, в Німеччині у сім'ї Кличків є кілька компаній. Компанія Klitschko Management Group заснована в 2007 році Віталієм і Володимиром Кличко та їх менеджером Берндом Бенте. Фірма Klitschko Management Group GmbH пропонувала консалтингові послуги для західних фірм, які мають намір вийти на український ринок. Експерти відзначають, що Віталій Кличко завжди буде підтримувати європейський курс України та її демократизацію, щоб західні фірми могли заходити в країну за його безпосередньої участі. Плата за такі послуги з бізнесу береться вельми пристойна.