Фанати нарешті дізналися про причину виходу зі складу українського гурту ВІА Гра солістки Міші Романової. У продюсерському центрі Meladze Music, який працює з трійкою красунь-співачок, озвучили офіційну причину зміни в гурті.

Сама дівчина, пояснюючи причини свого рішення, натякнула на те, що зробила вибір на користь особистих відносин. Виявилося, що Міша пішла в декрет, про що сказано в офіційному Instagram-акаунті Meladze Music.

"В кінці березня стало відомо про відхід з групи Михайла Романової. Дівчина залишила колектив з причини виходу в декрет", - сказано в повідомленні продюсерського центру. Дівчина була учасницею гурту п'ять років.

Відзначимо, що колись у Романової був роман з її давнім другом, українським артистом Максом Барських. Пара жила в одній квартирі. У 2013 році їх зняли танцюючими в нижній білизні на балконі в Києві.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 2014 році з'явилися фото з їхнього спільного відпочинку на Мальдівах. Таблоїди не раз писали, що Міша і Макс зустрічалися ще в студентські роки, але швидко розійшлися і зараз підтримують хороші дружні відносини, часто бачаться, але не намагаються знову піти в сторону романтики.

Про ці відносинах Романова розповідає вкрай неохоче, лише одного разу вона сказала в інтерв'ю, що Макс вирішив переїхати в Лос-Анджелес, що і поклало кінець їх роману, пише 24СМІ.

На даний момент артистка не розкриває, хто є батьком її майбутньої дитини.

Як Міша Романова стала солісткою ВІА Гри

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костянтин Меладзе показав світові нову солістку ВІА Гри. Мішу Романову замінить красуня на ім'я Ольга Меганська. 26-річна виконавиця приєднається до Еріки Герцег та Анастасії Кожевнікової.