155 кілограмів відвертої жіночності і краси живуть в Сполучених Штатах і радують спокусливими фотографіями: так, найпопулярніша в світі модель формату plus-size Тесс Холлідей поділилася зі своїми підписниками новим пікантним знімком, де на ній практично немає одягу. Прозоре мереживне боді абсолютно не приховує принад 32-річної пампушки.

Зірка соціальних мереж продемонструвала всю красу пишного тіла, сфотографувавшись в зухвалій прозорому мереживній боді. Відверте фото Тесс опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

При цьому практично прозора білизна, яке одягла Холлідей, абсолютно не приховує її тіло. Втім, в цьому і ідея.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що Тесс Холлідей, американська модель плюз-сайз, любить влаштовувати відверті фотосесії не тільки для популярних видань, але і просто для душі і коханого чоловіка Ніка. А він встановлює їх як шпалери на свій телефон.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Якщо твій партнер не пишається тобою нинішній - не такою, якою ти була 5 років тому і мінус 40 фунтів, а сьогодення - він не заслуговує твого часу і уваги", - зазначив Нік у своєму Instagram, похвалившись своїм Тесс в білизна.

Також портал повідомляв про те, що шанувальники однією з найбільш затребуваних моделей plus-size Ешлі Грем звикли до того, що вона виступає проти будь-яких заперечень своєї жіночності і спроб приховувати пишні форми під балахонами.

Ешлі зовсім не соромиться публікувати фото, на яких чітко видно всі "нерівності", а також зізнається в тому, що кожен любить свій "недолік", яким звикли вважати целюліт у всьому світі.

Нагадаємо також, що юна модель-пампушка Діана Сирокай звернулася до всіх власницям пишного тіла і пояснила, чому варто любити себе такою, яка ти є.

На сторінці в Instagram 21-річна красуня не соромиться викладати свої відверті фото. Дівчина ніколи не обробляє їх в фоторедакторі, а намагається показати, що кожен недолік насправді - велика перевага.