Українська телеведуча і зоряний тренер Аніта Луценко розповіла, як дотримуватися здорового харчування під час подорожей або тривалих переїздів.

Луценко порадила, які страви і продукти варто брати з собою в дорогу, щоб не порушувати режим харчування і зберігати гарне самопочуття. Поради для тих, хто активно подорожує або багато часу проводить поза домом, Аніта опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

На думку Аніти, довга дорога провокує не тільки психологічне напруження, але і також є причиною серйозного стресу для організму. Дівчата, які дотримуються здорового харчування, або ті, хто бажає скинути зайві кілограми, повинні ретельно продумувати свій раціон на час подорожей.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зірковий тренер порадила кілька варіантів простих страв, які, на її думку, найкраще їсти в дорозі:

  • Напечіть з собою сирників. Сир - корисний продукт, багатий білком, що прекрасно втамовує голод. При цьому, він не зашкодить фігурі, а у вигляді сирників його також зручно перевозити з собою.
  • Зробіть рол з лаваша з таким варіантом начинки: листя салату, огірок, авокадо, хумус, сир, курка або червона риба.
  • Візьміть кефір чи йогурт без добавок і фруктів.
  • Якщо Ви знаходитесь в аеропорту - завжди можна взяти лаваш з тунцем або куркою, або хоча б овочевий салат.
  • Також відмінним перекусом послужать фрукти, особливо яблука і банани.
  • Приготуйте йогурт з вівсянкою і горіхами.

Також Аніта Луценко зазначила, що дорогу можна сприймати як розвантажувальний день, так як в стресі істотно знижується апетит.

"Принципово не беремо горішки в чистому вигляді - можна з'їсти тонну і не помітити. Ну і звичайно ніяких солодких напоїв", - наголосила Луценко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", канадець скинув більше половини своєї ваги після того, як під час евакуації при пожежі поруч з ним не помістився в літаку інший пасажир.

За два роки чоловік схуд з 250 до 109 кілограм, хоча спочатку здавалося, що у нього нічого не вийде. За словами канадця, йому не знадобилося хірургічне втручання.