У середу, 11 квітня, впав військовий літак у провінції Бліда, недалеко від аеропорту міста Буфарик, Алжир. Повідомляється, що, щонайменше, загинули 200 людей. Про це передає ТАСС з посиланням на повідомлення газети "Аш-Шарк аль-Аусат".

Точні подробиці аварії поки уточнюються.За попередніми даними, в результаті падіння літака загинули понад 200 солдатів Національної народної армії, зараз точна кількість жертв встановлюється.

До того ж з'ясувалося, що розбився російський транспортний літак Іл-76 або Іл-78, обидві моделі знаходяться на обліку флоту ВВС Алжиру.

Зараз над місцем аварії в небо піднімається стовп густого чорного диму.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", чотири морських піхотинця США загинули при аварії вертольота CH-53E Super Stallion в Каліфорнії. Про це повідомляє Life Shot.

Відомо, що військові виконували тренувальний політ.

Відзначено, що вертоліт CH-53E Super Stallion, який вилетів з повітряної станції Miramar в Сан-Дієго, розбився біля Ель-Сентро, в декількох милях від кордону США з Мексикою.

Нагадаємо, в аеропорту угорської столиці відбулося незвичайна подія. При зіткненні двох транспортних засобів постраждало 10 осіб.

Інцидент стався в неділю на злітній смузі аеропорту Будапешта. Зіткнулися два автобуси, що перевозили пасажирів, які нещодавно приземлилися, у приміщення столичного аеропорту.

Автобус з пасажирами в салоні тільки зійшов з трапа літака і почав свій рух у напрямку до будівлі аеропорту Будапешта. У цей момент з невідомих на даний момент причин в нього врізався інший автобус компанії. На даний момент заявлено про десятьох постраждалих.