Як повідомляє Clutch.ua Кім Кардашьян познайомилася зі своїм візажистом Маріо Дедивановичом, творцем всіх її культових образів, цілих десять років тому під час фотосесії. Тепер друзі, перевірені часом, вирішили випустити свою брендову б'юті-лінію.

В довгоочікувану лінійку косметики нового бренду Кім KKWBeauty увійшли палетка з десяти тіней, матова помада і два блиски для губ.

В розкішній палетці з десяти відтінків (п'ять блискучих і п'ять матових) є провокаційний глибокий синій металік. Кім поділилася, що самій їй не подобається такий яскравий відтінок, він з'явився там саме завдяки Маріо.

«Для мене це нагадування про те, що Маріо треба довіряти», — зізналася зірка.
Нові косметичні засоби можна буде замовити вже з п'ятого квітня. Ціна палетки тіней буде становити 45 доларів (приблизно 1190 гривень), помади — 20 доларів (приблизно 529 гривень), блисків для губ — 18 доларів (приблизно 475 гривень).

Варто також нагадати, що раніше палетку тіней випускала тільки молодша сестра Кім - Кайлі Дженнер. Дівчина вже випустила не одну колекцію палеток, які давно вважаються культовими.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що фото з величезним целюлітом на її відомих сідницях довгий час були предметом обговорень та осуджень. Інтернет кепкував над Кім Кардашьян за її целюліт, але в 2018 році вона втерла ніс усім. Світська левиця дуже рішуча дівчина, яка дбає про своє тіло. Вона сіла на строгу дієту і почала тренуватися 6 разів на тиждень. Завдяки старанням, тіло Кім набуло абсолютно неймовірною форми, якій позаздрить кожен. Кім довела, що наполегливість і сила волі може змінити будь-яку людину.
Тепер зірка виглядає чудово і в одязі, і без, і зовсім не соромиться це демонструвати. Вдома, на пляжі, - де б вона не була, Кардашьян виглядає відмінно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще