Терористам так званої "ДНР", вочевидь, не вистачає "особового складу" – фейкове "МВС" сепаратистів нещодавно почало розшукувати громадян для отримання повістки із "військового комісаріату".

Якщо місцеве населення не прийде за викликом без поважних причин (яких саме – невідомо), то їх будуть забирати примусово.

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко підписав так зване розпорядження "Про проведення навчальних військових зборів з громадянами, які перебувають в запасі". В ньому йдеться про набір резерву і вигадану, вже традиційно, військову загрозу.

Всім прибічникам бойовиків доручили розробити план:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Керівники підприємств, організацій та установ усіх форм власності зобов'язані забезпечити збереження робочих місць та оплати праці своїм працівникам, включеним до складу резерву на період їхньої участі в навчальних військових зборах. Також "МВС" посприяє щодо розшуку, призову і доставки до місця проведення навчальних зборів громадян, які перебувають в запасі, в разі їхньої неявки на місце і в час, зазначені в повістці відділу військового комісаріату "ДНР" без поважних причин", - таке повідомлення розповсюдили ЗМІ сепаратистів.

Нагадаємо, за добу 10 квітня на Донбасі зафіксували 64 обстріли з боку сепаратистів.

Чотири українських військових отримали поранення, ще один - бойову травму. Тому говорити про перемир'я, котре згідно Мінських угод повинно було розпочатися ще напередодні Великодня немає сенсу.

Дивіться: Бутівку обстрілюють терористи, репортаж з передової

Як повідомляв портал "Знай.ua", з російського аеропорту Ростова таємно відправили до Сирії групу зі 130 осіб, які могли бути найманцями для підтримки режиму президента Сирії Башара Асада. Незадокументовані рейси з російського Ростова проводяться Cham Wings, сирійської авіалінією, яка постраждала від американських санкцій у 2016 році. Cham Wings потрапила під санкції за те, що, ймовірно, перевозила бойовиків режиму Асада у Сирії і допомагала сирійській військовій розвідці транспортувати зброю та обладнання.