Під Белградом, Сербія у середу, 11 квітня зазнав аварії військово-навчальний літак. Обидва пілоти катапультувалися, один з них загинув, другий у важкому стані. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням Міністерство оборони країни.

Повідомляється, що аварія сталася близько 9:50 ранку. Обом пілотам вдалося катапультуватися, проте один із них загинув. Другий у важкому стані госпіталізований.

Це не перший військовий літак, який потрапив аварію за сьогоднішній день.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", у середу, 11 квітня, впав військовий літак у провінції Бліда, недалеко від аеропорту міста Буфарик, Алжир. Повідомляється, що, щонайменше, загинули 200 людей. Про це передає ТАСС з посиланням на повідомлення газети "Аш-Шарк аль-Аусат".

Точні подробиці аварії поки уточнюються.За попередніми даними, в результаті падіння літака загинули понад 200 солдатів Національної народної армії, зараз точна кількість жертв встановлюється.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До того ж з'ясувалося, що розбився російський транспортний літак Іл-76 або Іл-78, обидві моделі знаходяться на обліку флоту ВВС Алжиру. Зараз над місцем аварії в небо піднімається стовп густого чорного диму.

Нагадаємо, чотири морських піхотинця США загинули при аварії вертольота CH-53E Super Stallion в Каліфорнії. Про це повідомляє Life Shot. Відомо, що військові виконували тренувальний політ.

Відзначено, що вертоліт CH-53E Super Stallion, який вилетів з повітряної станції Miramar в Сан-Дієго, розбився біля Ель-Сентро, в декількох милях від кордону США з Мексикою.

Відмітимо, в межах міста Хабаровська, Росія на території військової частини впав вертоліт. Вертоліт Мі-8 був цивільний і належав авіакомпанії "Схід". На борту перебували шість осіб. Після удару об землю вертоліт загорівся. Ані пілот, ані пасажири врятуватися не змогли. За попередніми даними, причиною падіння стала телевізійна вишка.

Керівництво авіакомпанії "Схід" повідомило, що вертоліт виконував навчальний політ, на його борту перебували кілька командирів екіпажів вертольотів МІ-8 і перевіряючі.