Останні заяви відомого російського актора та шоумена Олександра Цекало щодо підтримки президента РФ Володимира Путіна і особистий внесок, який він зробив у виборчу кампанію, є достатньою підставою для внесення його в базу центру "Миротворець".

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, - пише "Обозреватель".

"Це справа тих волонтерів, які займаються цим ресурсом", - сказав Георгій Тука.

Відповідаючи на питання, чи заслужив скандальний шумен місця у базі "Миротворця", заступник міністра заявив: "З моєї точки зору, так".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На запитання, чи були в історії цієї організації випадки, коли саме за подібні висловлювання ті чи інші особи потрапляли в "Чистилище" Миротворця.

"Якщо я не помиляюся, то, наприклад, всі підписанти звернення до Путіна 2014 року внесено в базу", - відповів Тука.

Нагадаємо, "Русская душа" загриміла до чистилища Миротворця. Відомий колектив активно виступав у багатьох містах окупованого Криму. Відзначається, що в списках злочинців виявився керівник дуету "Русская Душа", голова опікунської ради молодіжного громадського руху "Русская душа", президент "Благодійного фонду підтримки православних проектів", заступник голови комісії з громадським медалей та пам'ятних знаків фонду "Сила Вітчизни" Віктор Чернишов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на сайті "Миротворець" знову нові прізвища – в базу потрапили актори, котрі зіграли головні ролі в дитячому радянському фільмі "Пригоди Електроніка", Юрій та Володимир Торсуєви. Причиною для цього називають "свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення на окуповану російсько-терористичними бандформуваннями територію України на Донбасі".