30-річний естонський турист на ім'я Павло вночі заблукав на гірському курорті Червінія в Італії і випадково піднявся на висоту 2400 метрів. Про це повідомляє TJ з посиланням на La Stampa.

Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Припускаючи, що він на шляху до свого готелю, Павло пішов по засніженій вулиці, яка привела його до лижної траси. Він не звернув уваги, що схил ставав все крутіше і крутіше, і між 2 і 3 годинами ночі йому вдалося піднятися на висоту 2400 метрів, де перебував місцевий бар під назвою Igloo (на 400 метрів вище, ніж його готель).

Проникнувши в заклад, чоловік випив дві пляшки води і заснув за барною стійкою. Поки естонець спав, рятувальники розпочали пошукову операцію, отримавши повідомлення про зникнення людини. Його шукали за допомогою вертольота і дрона, також працювали дві пошукові групи з собаками, карабінери і працівники лісництва. У підсумку туриста знайшли власники бару, які вранці прийшли на роботу.

Місцева поліція заявила, що чоловік буде оштрафований за п'яну авантюру, але не буде звинувачений в незаконному проникненні в заклад.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в інтернеті поширюється відео, яке демонструє чудеса собачої спритності.

Бельгійський малінуа прогулюється паралельно натягнутих мотузках як справжній канатоходець, як видно на відео, опублікованому в мережі. Власник талановитого пса повідомив, що тренував собаку для цього протягом п'яти місяців.

Розумну собаку звуть Малинос. Вона була відображена на камеру, коли прогулюючись по канату, щоб дістатися до даху будинку. Відео було знято в місті Юньчэн, що в провінції Шаньсі на півночі Китаю.

Але, треба сказати, що ця собака не єдина, хто підкорив канати і акробатичні прийому. Так, у Великобританії живе метис коллі на прізвисько Оззі, яка навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннеса за свої акробатичні здібності.

Зазначимо, террорист "Л/ДНР" в стані алкогольного сп'яніння не зміг відрізнити зірку від безпілотника і на всякий випадок почав стріляти. Однак в зоні ураження виявилися позиції своїх "колег".