В Інтернеті з`вилась фотографія посудини, випущеної на честь весілля актриси Меган Маркл та принца Гаррі. Тільки замість принца на тарілці зображений поп-співак Ед Ширан. Про це повідомляє The Sun.

Знімок сувенірної продукції виявив колишній королівський шеф-кухар Даррен Макгреді, з осудом зазначивши, що деяким компаніям "слід трохи більше часу приділяти дослідженням".

Така посудина стала предметом жартів серед інтернет-користувачів. "Коли ти можеш робити єдину роботу, і робиш неправильно навіть її", - зазначив один із них.

Сама авторка ідеї заявила на сайті Etsy, що тарілка була випущена жартома.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Відомо, що весілля британського принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться 19 травня 2018 року.

Як раніше повідомлялося порталом "Знай.ua", британский принц Гаррі і актриса Меган Маркл, які збираються одружитися в травні, вирішили зовсім відмовитися від весільних подарунків. Про це йдеться на сторінці британської королівської сім'ї в Facebook:

"Вони (Гаррі і Меган - ред.) попросили, щоб будь-хто, хто хотів би відзначити це свято, зробив пожертву на благодійність, а не дарував весільний подарунок", - написано повідомленні королівської сім'ї.

Нагадаємо, що вінчатися Меган і Гаррі будуть в Віндзорському замку, в місцевій чаосвне. Церемонія відбудеться 19 травня. Із присутніх обов'язково будуть батьки нареченої, сім'я нареченого в повному складі, включаючи королеву. Повний список запрошених гостей включає також друзів нареченої та нареченого, королівську родину Іспанії і кронпринцесу Швеції Вікторію.

На відео наречені розповідають про першу зустріч.