Київських копів шокувала знахідка під мостом Патона. На поверхні води виявили тіло жінки. Стали відомі шокуючи подробиці про НП.

Про це пише "Сегодня".

Труп виявили на воді в чотирьох метрах від берега в районі моста Патона. На місце виїхали рятувальники, які дістали жертву на берег.

Працівники ДСНС наразі не коментують інформацію, чи знайдена тіло зниклої належить зниклій безвісти студентці з Туркменістану Мукаддас Насирлаєвій. Останнє слово за експертизою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За описом і одягом прикмети збігаються, але відсутня характерна родимка на руці. У той же час рятувальники кажуть, що тіло дуже довго пролежало у воді. У цьому районі під водою є плити, за які тіло могло зачепитися. Зараз, коли лід розтанув, воно спливло назовні. Остаточні висновки зроблять експерти.

Нагадаємо, в кінці лютого рятувальники призупинили пошуки тіла студентки медичного університету Богомольця, яка зістрибнула з мосту Патона. Пошукову операцію тимчасово припинили після того, як посилилися морози, через що почалося обмерзання водолазного спорядження.

Нагадаємо, 30 січня стало відомо про зникнення 18-річною студентки Національного медичного університету ім. Богомольця Мукаддас Насирлаева. Як з'ясувалося, дівчина наклала на себе руки, стрибнувши з моста Патона.

Дивіться: що поліція розповіла про пошуки київської студентки

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед зникненням у студентки склалась незрозуміла ситуація з заступником декана в Національному медичному університеті ім. Богомольця. У Мукаддас закінчилася тримісячна віза, потрібен був дозвіл на проживання. За реєстрацію іноземних студентів у ВНЗ відповідає деканат. Мукаддас потрібно було подати в посольство Туркменістану завізований деканом факультету заяву про сприяння у вирішенні питання з дозволом на проживання в Україні.