Зовсім недавно Ірина Шейк привернула увагу голими ногами. Днями модель разом зі своїм коханим Бредлі Купером вийшла за покупками і дещо забула.

Так, актор з'явився на вулиці погоди з капюшоном, кепці і джинсах, а ось його кохана вийшла лише в одній леопардової сорочці, яка ледве прикривала відверті місця.


Всім перехожим лише залишалося розглядати ноги всесвітньо відомої моделі. Однак Шейк вбралася зовсім не до місця: на вулиці йшов сильний дощ.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що російська супермодель Ірина Шейк знялася в рекламі відомого спортивного бренду Nike і стала обличчям нової колекції. Про це дівчина повідомила в своєму Instagram-акаунті. Відзначається, що офіційних фото рекламної кампанії в мережі ще немає, однак, на особистій сторінці модель опублікувала знімки, на яких вона позує в досить відвертому образі на тлі океану. Так, на Ірині були ковбойські чоботи і сексуальний чорний боді під курткою. Просто, але ефектно. Можна тільки уявити, якими яскравими будуть готові фото від Nike.